OVER DE SCHIETSPORT

Olymp_ring

Schietsport is er voor iederéén.

De schietsport kent vele enthousiaste beoefenaars, jong en oud en zowel mannen als vrouwen en de sport kan zowel binnen als buiten worden beoefend. Het is een sport die individueel alsook in clubverband wereldwijd wordt beoefend door alle lagen van de bevolking heen, met als kenmerk een grote mate van vrijheid. Het is dé ultieme manier voor het trainen van je eigen concentratie vermogen en bewegingscoördinatie.

Schietsport is daarnaast sinds 1896 (je leest het goed) een officieel erkende sport voor de Olympische spelen. Bij de olympische spelen te PyeongChang in 2018  hebben honderden schutters zowel dames als heren het tegen elkaar opgenomen in de biathlon.

Schietsport is vooral ook een veilige sport. Juist het aanleren en handhaven van een strenge discipline en de gedegen opleiding en instructie in het omgaan met vuurwapens die je krijgt voorkomt incidenten, maken deze sport veilig, aantrekkelijk en tevens zeer bijzonder.

Ben je op zoek naar een afwisselende spannende sport of gewoon nieuwsgierig? Bekijk op deze site de mogelijkheden die wij bieden, neem contact op of kom gewoon even langs tijdens de openingstijden.

Iedereen is van harte welkom.